luni, 18 septembrie 2017

Traieste simplu!

Traieste simplu!

Este normal ca in permanenta sa dorim sa progresam si sa vrem intotdeauna ce este cel mai bine pentru noi. Sa iti doresti sa iti cresti conditiile, traiul de viata, sa avansezi. Vrei un job mai bine platit, o masina mai buna, o casa mai mare, etc. Problema este ca fuga asta nu iti mai da timp sa te ocupi de tine, de iubita/sotia ta, de familia ta, de prietenii tai, de pasiunile tale si de ceea ce iti place tie sa faci.
Fuga asta dupa mai bine si mai bun, iti ia cel mai important lucru: timpul tau.
Se spune ca sunt trei lucruri in viata pe care nu le poti avea niciodata simultan: sanatate, timp si bani.
Cand esti tanar, ai sanatate si timp, dar nu ai bani.
Cand esti adult, ai sanatate, ai bani, dar nu ai timp.
Cand esti batran, ai timp, ai bani, dar nu mai ai sanatate.

Cauta un echilibru intre timp si bani. Invata sa traiesti mai simplu, sa fii mai eficient, si sa ai timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat. Incearca de data asta sa te opresti o secunda din fuga asta dupa mai mult si mai bun, si uita-te la ceea ce ai deja si bucura-te de ele.
Fa-ti timp pentru familia si prietenii tai. Fa-ti timp pentru pasiunile si hobby-urile tale. Fa-ti timp pentru tine!
Bucura-te acum de ceea ce poti face, ca peste 10 ani, nu va mai avea acelasi farmec. Lucrurile trebuie facute la timpul lor. Calatoreste acum, cat ai sanatate si ai putere.
Invatati sa traiti simplu!


Poza asta are un mesaj adanc rau de tot:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Traieste simplu!

Traieste simplu! Este normal ca in permanenta sa dorim sa progresam si sa vrem intotdeauna ce este cel mai bine pentru noi. Sa iti doresti...