joi, 14 septembrie 2017

Alege sa te informezi! Partea a 2-a

Nici macar o zi nu a trecut de la primul post legat de dezinformare, cand, din nou, vad o stire idioata.
Dupa cum bine stiti Apple a lansat noua generatie de telefoane Iphone X.
In timpul demonstrarii, recunoasterea FaceID a esuat dintr-un motiv foarte simplu si logic: prea multe persoane au incercat sa deblocheze telefonul prin recunoastere faciala, si deoarece niciunul nu era proprietarul de drept al telefonului, functia FaceID s-a blocat, trecand la deblocarea prin intermediul unei parole.
Au fost cateva persoane care s-au gandit la acest aspect, insa marea majoritate s-au grabit sa califice aceasta demonstratie drept un esec.
In fiecare zi vedem astfel de exemple. Lumea este prostita in permanenta si, sunt foarte multi, care desi le aduci dovezi cum ca acel zvon este fals si rau intentionat, refuza sa creada ca cineva a putut face asa ceva si ca au fost prostiti. Mintea omului este bolnava.
Asa ca inainte de a face ceva, documenteaza-te, informeaza-te; de 10 ori daca este nevoie. Fii sigur ca ceea ce urmeaza sa spui este corect. Nu uita ca, lumea eticheteaza * (un cuvant care merita un post separat) si chiar daca, tu spui ca parerea celorlalti nu te intereseaza, trebuie sa intelegi ca traiesti intr-o societate, si acest lucru iti poate scadea respectul, increderea si credibilitatea si te poate afecta pe multe planuri: sentimental, profesional, social, etc.

Proverb: gura lumii nici pamantul n-o astupa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Traieste simplu!

Traieste simplu! Este normal ca in permanenta sa dorim sa progresam si sa vrem intotdeauna ce este cel mai bine pentru noi. Sa iti doresti...